Akik hiányolták már a Vegan Gardent, azokat október elején várják egy szabadtéri vásárra

A szeptember végére meghirdetett Vegan Garden rendezvényt az előre látható rossz idő miatt elhalasztották a szervezők, de azonnal ki is írtak egy esőnapot. Így a hétvégi vásárt és közösségi találkozót október 3-án és 4-én rendezik majd meg a Vegan Garden nyitott udvarában.

Forrás: Vegan Garden / Facebook.com

Az esemény szervezésében és a vegán mexikói ételek, valamint hamburgerek és steakek mellé passzoló italok ajánlásában a Rácskert gasztrokocsma csapata segít be – írták a vásár Facebook oldalán.

A pultokon találunk majd vegán élelmiszereket, tisztítószereket, szappanokat, egyedi pólókat és táskákat, ékszereket, szobanövényeket a hozzájuk passzoló kézműves kaspókkal; az édesszájúaknak pedig még vegán fagylaltok is lesznek. A kincskeresésre várják a családokat és a kutyusokat is.

A kiállítók listája még mindig bővül de eddig már bejelentkezett az eseményre az Angéla Henna, a Berkenye Biobolt, az Ez Nekem Jó, a Klára szappan, a Környezetbarát életmód, a Nameyourflower, a Neniceramics, a Govinda, a Greefruit_totebag, az Officenoveny, a Raszkolnyikovna, a Reverierbudapest, a Szorgos Gazda és a Wonani Macrame is. A mindkét nap 10-től 18 óráig tartó vásárra a belépés ingyenes.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek