Különleges hangüzenettel lepi meg a BKK az utasokat

Az Idősek Világnapja alkalmából különleges üzenettel lepi meg BKK-járatokon utazókat az Önkéntes Központ Alapítvány Idősek Barátai Programja és a Budapesti Közlekedési Központ - derül ki a cég sajtóközleményéből.

Forrás: BKK/Nyirő Simon

A BKK minden fontosabb ünnep, esemény kapcsán igyekszik egy-egy jármű-felirattal, hangbemondással, Facebook-poszttal kedveskedni az utasainak. Gyermeknapon például gyerekelőadásokat közvetítettek online, a 4-es és a 6-os villamos vonalán gyerekek mondták be a megállókat, illetve ismert mesehősök hangja köszöntötte a kicsiket a legtöbb fővárosi járaton.

Október 1-jén, az Idősek Világnapján Gálvölgyi János és Szilágyi Tibor színművészek hangüzenetükkel hívják fel a BKK járatain utazók figyelmét erre a korosztályra. A társaság szeretné ezúttal is kifejezni tiszteletét az idősebbek iránt, és arra kéri az utasokat, hogy a járműveken adják át nekik a helyet, és segítsenek nekik a közlekedésben.

Hadrévy Borbála, a program önkéntes koordinátora igazi társadalmi összefogást lát kialakulóban, amely a Covid–19 járvány alatt csak erősödött: „Mindannyian tudunk tenni az idős korosztályért valamit. Már egy kedves mosoly, egy együttérző szó is sokat jelent.

Az idősekkel kapcsolatos további információkról, önkéntes és támogatási lehetőségekről az Idősek Barátai hírlevelében olvashat, melyre itt lehet feliratkozni.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek