Érintésmentes kézfertőtlenítőt helyeztek ki 13 metróállomáson

  A BKK közleménye szerint tizenhárom forgalmas metróállomásra érintésmentes kézfertőtlenítő állomást helyeztek ki, ezzel segítve a járványügyi védekezést. A Deák Ferenc tér és a Keleti pályaudvar csomópontban, emellett az M2-es metró Déli pályaudvar, Széll Kálmán tér, Batthyány tér, Blaha Lujza tér, Puskás Ferenc Stadion, Örs vezér tere, az M3-as metró Újpest-központ, Nyugati pályaudvar és Nagyvárad tér, továbbá az M4-es metró Kelenföld vasútállomás és Móricz Zsigmond körtér állomásán van lehetőség arra, hogy a vírusölő hatású kézfertőtlenítő használatával gondoskodhassunk saját biztonságunkról utazás közben is. A közlekedési vállalat a fertőtlenítő készülékek folyamatos utántöltését ígéri.

  Kézfertőtlenítőket helyeztek el 13 metróállomásonForrás: shutterstock.com/Shine Nucha

  A fertőtlenítő állomásokat minden nap 7 és 19 óra között lehet igénybe venni. A BKK felhívja a figyelmet, hogy a kézfertőtlenítő használata nem mentesít a többi szabály alól, vagyis továbbra is az orrot is takaró maszkot kell viselni a járatokon és a megállókban, továbbra sem elég a sál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek