Egy napig ingyen nézheti meg az elmúlt év legjobb magyar sajtófotóit

  Szeptember 9-től látható a 38. Magyar Sajtófotó Kiállítás a Capa Központban. A fotóriporterek munkáin keresztül újra láthatjuk, felidézhetjük az előző esztendő legfontosabb politikai eseményeit, szomorú és vidám történéseit, az egyre nagyobb hangsúllyal jelentkező globális és helyi környezeti változásokat. A tárlat az első napon ingyenesen látogatható - derül ki a szervezők közleményéből.

  Mohai Balázs Pár akkord és indul a pogó című fotója lett a Művészet kategória győzteseForrás: Balazs Mohai

  A kiállításon látható nagydíjas képsorozatok, Hajdú D. András és Kovács Bea munkái, vagy Ajpek Orsolya képriportja a Hableány tragédiájáról, Mohai Balázs és Urbán Ádám koncert- illetve cirkuszfotói nem csak a sokszor szomorú, néha vidám és időnként felemelő eseményekre, történésekre emlékeztetnek, hanem arra is, hogy a járvány hatására mennyire megváltozott azóta az életünk. A Szigeti Tamás által rendezett tárlat november 15-ig látogatható. További információk a Capa Központ honlapján találhatók.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!