Megrendezik a Budapest Fashion Week-et, csak egy kicsit másként

A Magyar Divat & Design Ügynökség úgy döntött, hogy szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett, szeptember 10. és 13. között megrendezi a Budapest Central European Fashion Week-et, ahol a magyar designerek szűk hazai, meghívott közönség előtt mutathatják majd be a 2020-as őszi-téli kollekcióikat. Az esemény helyszíne a Deák Palota lesz.

A kép csak illusztrációForrás: Michael Lee / Unsplash

A különleges szeptemberi "trunk show-n" a többi között olyan nagy márkák vesznek majd részt, mint Zsigmond Dora menswear, Nubu, Artista, Cako, Maison Marquise, Tomcsanyi, Alma Vetlényi, Romani, Sármán Nóra, Varga Viktória, Celeni, Elysian és Zoób Kati - olvasható a divathét honlapján.

Az esemény a Young Talents Show divattervezőinek bemutatkozásával indul majd szeptember 10-én, 15 órakor. Az itt megjelent fiatal tervezőket később egy 6 hónapos mentorálási program várja.

A BCEFW részeként egy pop-up store, azaz egy ideiglenes üzlet is megnyitja kapuit a látogatük előtt, így már a helyszínen is megvásárolhatók lesznek a tervezők kollekciói. Az érdeklődők szeptember 10. és 20. között tekinthetik meg a belvárosi üzlet kínálatát, ahol olyan tervezők kiegészítői is helyet kapnak, akik kiállítóként vettek volna részt az elmaradt tavaszi eseményen.

A következő budapesti divathét újragondolása is megtörtént. Az ügynökség úgy határozott, hogy runway videók formájában, azaz online valósítja meg az októberben esedékes Budapest Central European Fashion Week-et, amely a 2021-es tavaszi-nyári kollekciókat vonultatja fel. Az érdeklődők október 6-án és 7-én tekinthetik meg a kollekciókról készített tartalmakat. A magyar márkák mellett a közép-európai régió több más tervezője is bemutatkozik tavaszi-nyári kollekciójával.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek