Idén online rendezik meg az ország egyik legnagyobb jótékonysági koncertjét

Az ötödik alkalomma megrendezett MVM Zenergia komolyzenei koncertet idén online térbe helyezik a szervezők. Az előadás élő zenei műsor lesz, melyet kizárólag az előre megvásárolt jegyen szereplő kód segítségével lehet majd megtekinteni az www.mvmzenergia.hu weboldalon, augusztus 29-én, 20 órától.

Az élő zenei programban neves művészek előadásában csendülnek fel többek között Liszt Ferenc, Hubay Jenő, Erkel Ferenc, Kodály Zoltán, Gabriel Fauré és Johann Strauss alkotásai. Színpadra lép többek között Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Boldoczki Gábor Liszt-díjas trombitaművész, Csáki András gitárművész; Horti Lilla operaénekes és Várdai István Liszt-díjas csellóművész. Az est műsorvezetője pedgi Bősze Ádám zenetudós és zenekritikus lesz - olvasható az Mvmzenergia.hu oldalon.

A jegyeladásból befolyt teljes összeget az idei évben is jótékony célra ajánlják fel. Az érdeklődők augusztus 29-ig a koncert weboldalán szavazhatnak, hogy melyik szervezetet támogassák a koncert jegybevételével. A szavazni a Csalogány EGYMI-re, a Vakok Állami Intézetére és az Autizmus Alapítványra lehet.

Nyitókép forrása: Unsplash.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek