Több mint 250-féle lángost és palacsintát kóstolhatnak majd a hegyek tetején

Nehéz annál jobb programot találni, mint a szabadtéri lángos- és palacsintaevés. Augusztus 22-én szombaton mindkét lehetőségnek hódolhatnak majd, mivel a Budai Szabadtéri Színház, ami a Csillebérci Gyermektábor területén üzemel, Lángos és Palacsinta Fesztivált hirdetett.

Forrás: Shutterstock.com

Az eseményen 15 féle palacsintasütővel, 10 lángosossal, közel 250-féle étellel, itallal és kávékülönlegeséggel, valamint teasarokkal várják majd a palacsinta- és lángosrajongókat. 

A megvásárolt jegyen szereplő ülőhely pedig abban az esetben fontos, ha a látogatók evés és ivás közben helyet foglalnának a lelátókon, mivel a színpadon rock and roll koncertek és gyermekprogramok váltják majd egymást - olvasható a fesztivál Facebook oldalán. 

A nap folyamán a szabadtéri színház egész területét bejárhatják a látogatók, és kaució ellenében plédet és párnákat is igényelhetnek a bejáratnál. A programok 10 órakor kezdődnek. Az Utcabá zenekar 15 órakor csap bele a húrokba és egészen 18 óráig szórakoztatja majd a közönséget. Jegyket online 3500 forinttól lehet vásárolni, vagy a helyszínen 5000 forintért, amíg a készlet tart. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek