Ezekben a cukrászdákban kóstolhatók meg Magyarország Tortái

  Nemrég itt az oldalon is beszámoltunk arról, hogy a Magyarország Tortája címet a „CURIOSITAS – Kíváncsiság" fantázianevű torta kapta 2020-ban; Füredi Krisztián tápiószecsői cukrászmester alkotása. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt pedig a „Szentivánéji Álom"  torta nyerte, amit a JÓkenyér cukrászat csapata készített ell. 

  "Curiositas" - Kíváncsiság tortaForrás: Gergő Kapás / cukraszat.net

  Azt már korábban is jelezte a Magyar Cukrász Iparosok Országos Egyesülete, hogy a tortákat augusztus 19-től kezdve kóstolhatja majd meg a nagyközönség, de ma délelőttig még nem lehetett tudni, hogy pontosan hol kerülnek majd a pultokba. Most azonban már biztos, hogy több mint 300 cukrászdában lesznek elérhetők a torták - olvasható a cukrászat.net oldalon.

  A honlapon letölthető változatban elérhetik a Magyarország Tortáját és a Magyarország Cukormentes Tortáját árusító cukrászdákat név szerint és település szerint lebontva.

  Az oldalon jelzik még, hogy a listák augusztus 18-ig még bővülhetnek, de a rajtuk szereplő cukrászdák elsősorban augusztus 19-én és 20-án készítik a tortákat. A későbbi időpontokban már érdemes lesz a cukrászdánál konkrétan érdeklődni, hogy kóstolhatók-e még náluk az édességek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek