Pokrócról, párnáról, szimfonikus zenekar kíséretében kapkodhatjuk a csillagokat

A Hullócsillagok éjszakája évek óta a Budai Szabadtéri Színház egyik legnépszerűbb eseménye, hiszen kevés romantikusabb és egyedibb porgram létezik, mint élő zene mellett, egy szabadtéri színház pázsitján fekve nézni az éjszakai égboltot.

Forrás: Pixabay.com

Az idei, augusztus 15-i eseményen pedig egy teljes, nagyszimfonikus zenekar, a Dunakeszi szimfonikusok szolgáltatják majd a csillaghullás aláfestő zenéjét. Lesznek filmzenei betétek, klasszikus és romantikus dallamok is - olvasható az esemény Facebook oldalán.

Az esti program 21 órakor kezdődik, a szimfonikus nagykoncerttel, amit teljes sötétben valósítanak meg, csak a zenekar kottaállványai világítanak majd. Utána, 22:30-kor csillagászati bemutató veszi kezdetét óriás kivetítőn egy neves csillagász előadásában, majd ambient és chill out dj szett mellett fürkészhetjük az égboltot a színház teljes területén.

A helyszínre ételt, italt és kutyát bevinni nem lehet, de a bejáratnál igényelhetünk ülőpárnát és takarót kaució ellenében, amit hazainduláskor fisszafizetnek. A Csillebérci Tábor területén található színházat a 21-es és a 21A-s busszal érhetjük el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek