Borpikniket terveznek a WestEnd tetejére, koncertekkel megspékelve

A Westend Borpikniket, ahol friss borokkal, gasztronómiai élményekkel és zenés programokkal várják a közonséget, augusztus 12. és 16. közöttre tervezik a WestEnd tetőteraszára. Az eseményen több mint 20 magyar borászat és kézműves manufaktúra vesz rész, illetve augusztus 13-tól 16-ig négy konceret is meghallgathat majd a közönség. 

Forrás: Unsplash

A food truckokkal benépesített, első emeleti teraszon lesz hely a napvitorlákkal fedett lounge-ban és a füvön is, ahova hozhatják a saját pokrócaikat is, de kölcsönözni is lehet majd. Az esemény az első napon 17 órakor indul, csütörtökön és pénteken 16 órakor indítják a bulit, a hétvégén pedig már 12-től látogatható lesz a terasz. 

A borászati kiállítók között ott lesz többek között a Borháló Westend, Brill Pálinkaház, Dúzsi pince, Harsányi Pincészet, Kardos Szőlőbirtok, Katona borház, a Lisicza borház, a MAD Bubbles, a Mádi Sajt Manufaktúra, a Pannonhalmi borvidék, a Stelázsi Borbutik naturális bor webshop, a Teleki Villány (Csányi Pincészet) és az Igyál Kincsem gin & prosecco bar is - olvasható az esemény Facebook oldalán, ahol a teljes lista is megtalálható. 

Ezekre a koncertekre készülhetnek:

◾️ auguszus 13. // 20:00 - Roy és Ádám Trio akusztik koncert (JEEP Akusztik Piknik)
◾️ auguszus 14. // 20:00 - Caramel akusztik koncert (JEEP Akusztik Piknik)
◾️ auguszus 15. // 20:00 - Tóth Gabi akusztik koncert (JEEP Akusztik Piknik)
◾️ augusztus 16. // 20:00 - Viva La Vida

Aki pedig megéhezik, az a Dezső! Food truck, a Kanálgép, a Moncheese Rachlette, a Stelázsi gasztro és a Tölcsibe kínálatából válogathat. A belépés ingyenes, de érdemes időben érkezni, mert a résztvevők számát 500 főben korlátozzák.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek