Tökéletes helyszínen, a szabad ég alatt állítják ki az utca fotósainak munkáit

  Arról már írtunk korábban, hogy a Mammut Tetőn kapott helyet a Budapest Secret Cinema, így már Budán is lehet rooftop mozizni. De Budapest streetfotós kollektívája, a BPSPC kiállítása a szabad ég alatt hozza majd össze a mozizás és a kiállítások élményét is.

  Ez Est.hu oldalán olvasható, hogy a korábban külön-külön alkotó utcafotósok tavaly novemberben álltak össze. A csapat 12 tagot számlál, akiknek bár különböző a stílusa, de a céljuk közös: elfogadtatni és elismertetni a művészi utcafotó műfaját itthon is.

  A képeket, amiket eddig csak a közösségi oldalakon láthattak, most a város fölött, egy helyen nézhetik majd meg augusztus 15-én, a Budapest SPC - Highlights Kiállításmegnyitón. Ahogy a róluk szóló kisfilmet is. A film után további képeket vetítenek majd a csapat tagjaitól. A megnyitó ideje alatt a slideshow-t félóránként levetítik, hogy ne alakuljon ki nagy tömörülés. A képek a Mammut Tető nyitvatartási idejében később is láthatók lesznek.

  Kezdőkép: Soós Bertalan BPSPC

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!