Új állomásról indulnak az Árpád hidat érintő autóbuszok

  Augusztus 1-én, szombattól az Árbóc utcában kialakított új, végleges helyükről indulnak a Volánbusz Árpád hidat érintő járatai Budapesten.  - adja hírül a Volánbusz sajtóközleménye.

  Forrás: Soos Botond/Volánbusz

  Az elsősorban a pilisi térségbe közlekedő autóbuszjáratok négy, csuklós járművek által is használható, elektronikus indulásjelzővel felszerelt kocsiálláson várják az utasokat. A bérletpénztár az új AGORA épületegyüttesben, az „A" épület földszintjén található. Az utasok még gyorsabb kiszolgálására a bejárat mellé két jegy- és bérletkiadó automata kerül, és a Visegrádi utca elejéről is hamarosan áthelyezik a „B" épület mellé a további két berendezést. A könnyebb tájékozódás érdekében a menetrendi információkat két összesítő kijelző mutatja.

  Az eredeti Árpád híd autóbusz-állomás 2015-ben a területre tervezett irodafejlesztések miatt költözött át ideiglenes helyére. Az építkezés alatt a Volánbusz pénztárai és szolgálati helyiségei az Árpád Center irodaházban, az autóbuszok megállóhelyei pedig az Árbóc utca - Visegrádi utca csomópontjában létesített állomáson kaptak helyet. A most kialakított, végleges létesítményben augusztus 1-jétől szebb környezetben, teljes körű szolgáltatásokkal várja utasait a közlekedési társaság.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek