Bor & Gasztró

Forrás: Teri Virbickis / Shutterstock
Fiatalít, méregtelenít és napjaink legújabb életelixírje: a zellerlé
Forrás:Villányi Borünnep / Press
  Traktortúrás nyárzáró vörösborünnepre mehetünk Villányba
Az idei fesztivál már háromnapos és a Villányi Borrend köszöntőjével kezdődik.
Forrás: Szentendrei Kulturális Központ / Facebook.com
  Közös borvidékké alakul a szentendrei sétálóutca
A hangulatos borkóstolást 12 produkció összesen ötven zenésze kíséri majd.
Forrás: Gasztrohegy / Press
  Nem kell Spanyolországig utaznunk, hogy megtapasztaljuk a tapasok sokszínűségét
A badacsonyi Gasztrohegyre érkeznek az apró, falatnyi finomságok.
Forrás: Couleur/pixabay.com
  Túl sok THC-t találtak egy kenderteában, ezért visszahívják
A THC bizonyos mennyiség felett fáradtságot, csökkent reakcióképességet, váratlan hangulatváltozást idézhet elő.
Forrás: mongione / Shutterstock
  Lucullus, csokoládé- és málna paradicsom - melyiket, mihez használjuk?
Még mindig tömve vannak napillatú paradicsomokkal a piaci pultok, de a befőzés mellett sokkal többet tud nyújtani ez a növény.
Forrás: Unicum Ház / Facebook.com
  Turisták lehetünk Budapesten és az Unicum titkait is felfedhetjük
De a főváros legszebb hoteljeinek bárjaiba és a Zsolnay Kávéházba is beülhetünk.
Forrás: Budapest Bornegyede - Budafoki Pincejárat / Facebook.com
  Már készülhetünk október első szombatjára, mert jön újra a pincejárat
A helyszíneket egyénileg is megközelíthetjük, de a transzferbuszokat is igénybe vehetjük.
Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Marcus Brandt
  Előkerült egy bombázást is túlélő, 79 éves mogyorótorta
A lübecki régészek még nem jöttek rá, hogyan vészelhette át a torta ilyen jól a világháborút is.
Forrás: Murci GasztroFeszt/Tompos Gabor
  A környék legjobb éttermei, borászatai, cukrászdái lepik el Balatonlellét
A fesztiválon 8 helyszínen 11 étterem, 9 borászat, 2 cukrászda és 1 delikát üzlet kínálja majd a portékáit.
Forrás:  Oleksandra Naumenko / Shutterstock
  Ne sajnálja rá az időt, csomagoljon a melóhelyre is elemózsiát!
Az irodában a fiókunkban, szekrényünkben is tarthatunk pár életmentő csemegét. Dietetikusunk most erre ad tippeket.
Forrás: Sabine Hortebusch/shutterstock.com
  Naptűzhelyeken sütnek a szakácsok a sivatagban
Egy '80-as évekbeli kísérletből nőtte ki magát a napéttermek divatja.
Forrás: Csak a Mentes / Facebook.com
  Ismét egy helyen lesz minden, ami mentes és finom
Ételérzékenyeknek és vegáknak is sok finomságot kínálnak.
Forrás: Hungaria pezsgő / Facebook.com
  Őszi villásreggelire terítenek a pezsgőmanufaktúra udvarán
Találunk itt majd mindent, ami egy trendi brunch-hoz hozzátartozik.
Forrás: Travelo.hu
  Kóstolják körbe a Balatont ősszel, amikor a legszebb arcát mutatja!
A Szántód és Tihany között közlekedő egyik komp piknikező hellyé alakult egy délutánra, hogy megmutassa, milyenek a Balaton őszi ízei.