Bor & Gasztró

Forrás: Gourmet Fesztivál / Facebook.com
Új generációk a Gourmet-en - Interjú Wossala Rozinával
Forrás: Travelo.hu / Gerencsér
  Már folyik a csoki az Édes Napokon Győrben
Idén már 11. alkalommal rendezik meg a nagy sikerű győri Édes Napok csokoládé- és édességvásárt a Széchenyi téren.
Forrás: AFP/Sam Yeh
  Ez Tajpej legmenőbb új étele, 14 lába van és sorban állnak érte
Egy vendég szerint olyan a húsának az íze, mintha a rákot és a homárt kereszteznék.
Forrás: Chripko Lili
  Zánkai istennőkkel, és badacsonyi séfekkel volt találkánk az Északi-parton
A Déli-part gasztroélményei után, irány az északi rész, ahol Zánka kulturális oldalát és a Hableány új étlapját fedeztük fel.
Forrás: AP Photo/Luigi Costantini
  Fluoreszkált a velencei Canal Grande vize a Rialto hídnál
Nem ez az első eset, hogy a csatorna vizének színe zöldre vált.
Forrás: Mura Restaurant/Facebook
  Döbbenet: ez az olasz étterem Dubajban úgy néz ki, mint az Amalfi-part citromligetei
Dubajban művészi szintre emelték az illúziók megteremtését.
Forrás: Balatoni Kör sajtófotó
  Idén is keresik az Év Strandételét! Ajánljatok, vagy pályázzatok!
Az elmúlt években olyan ételek nyertek, mint a Harcsa&Krumpli, a Vízikutya, Pulled Ponty vagy a Répa-dog.
Forrás: Kőrösi Tamás
  Kár lenne kihagyni: Ciderfesztivál vár a hétvégén Etyeken
Kevés jobb program létezik, mint egy almáskertben üldögélni és magyar cidert kóstolgatni naplemente idején.
Forrás: Jakub Kapusnak / unsplash.com
  Tavaszi ízeket és recepteket hoztunk, egy kis csavarral!
Házi pesztós tésztasaláta ropogós magvakkal, és egy szezonális spárga recept - finomságok vacsorára.
Forrás: Shutterstock.com / Blueorange Studio
  Kóstoltatok már szarvaslevest? Ebből a videóból kiderül milyen
Sajnos elbúcsúztunk a finnországi hoki vb-től, de azt egy hamisítatlan finn ebéddel tettük. Íme a videó.
Forrás: Facebook/The Filipino Times
  Dobsz egy hátast: Ennyibe kerül a világ legdrágább fagyija
Másfél évig kísérleteztek, mire elérték a kívánt ízvilágot.
Forrás: reka-biro-horvath / Unsplash.com
  Dübörög a spárgaszezon! Tippek, trükkök, receptek
A mi kedvencünk a zöld változat, abból is a vékony zsenge spárga, de a vastagabb verzióból finom krémleves készülhet.
Forrás: Stadler István / Balatoni Kör press
  Csak ki ne löttyenjen! - Borral a kézben Veszprémben
A veszprémi Gizella Napok most még mozgalmasabb lesz, mint korábban, mert jönnek a legjobb északi és déli borok is.
Forrás: Balatoni Kör - Riesling Generáció
  A Balatonfüred-Csopak borvidék a Bazilika elé költözik
A Rizling Generáció borászai egy napra a fővárosba költöznek, hogy egy varázslatos helyszínen mutassák be a tételeiket.