Bor & Gasztró

    Forrás: Shutterstock
    Süssünk muffint, mixeljünk teát! - Gasztroajándékok karácsonyra
    Forrás: Feuerwehr Werl
      Csoki árasztotta el a német kisvárost
    Westönnenben a helyi csokigyárban kapott léket egy tartály.
    Forrás: Szabó Miklós / Márga Bisztró
      Díjakkal szórták meg a hazai borászat pionírjait
    A Sommelier Szövetségtől díjat kapott tokaji pincészet és csopaki étterem is.
    Forrás: Shutterstock
      Forró csokoládé - téli cukormámor
    Következzen hát a tökéletes forró csoki receptje!
    Forrás: FriendsOff Bar/Facebook
      Adjunk vért, aztán igyunk egy felest!
    Kocsmavéradást szervez a Vöröskereszt hagyományteremtő céllal.
    Forrás: Kosher Deli Budapest/Facebook
      Méretes kóser étterem nyílhat Erzsébetvárosban
    Egy volt galéria helyén kaphatnak a neológok saját étterem-kávézó-közértet.
    Forrás: Villa Gréta Siófok/Facebook
      Bezár Siófok legpazarabb cukrászdája
    Ági és Lajos kicsit távolabb akarnak kerülni a parti nyüzsgéstől.
    Forrás: Furmint Photo/Dancsecs Ferenc
      Nyakunkon a Tokaji Aszú napja, ráadásul libamájjal
    Közeleg az Aszú Day, amikor illik tokajival koccintani.
    Forrás: Shutterstock
      Hogyan ne hízzunk adventkor?
    Dietetikusunk tippjei a kötelező adventi hízás elkerüléséhez.
    Forrás: smirnof / shutterstock.com
      Az ország legjobb borait ízlelhetjük a Corinthia Hotelben
    A Winelovers 100 legjobb tételeit mutatják be szakértőkkel.
    Forrás: Dancsecs Ferenc / Gere Attila Pincészet Facebook
      Gere Andrea: Sok borvidék irigyli a villányi borászok összetartását
    Napfénytől körülölelt fürtökről, a közösségi bormárkáról és a Szenteste legfontosabb ételéről beszélgettünk vele.
    Forrás: PhotoMIX-Company/Pixabay
      Kihirdették az Év Bortermelője díj győztesét
    Az elismerést több éves, magas színvonalú munkáért adja a szakma.
    Forrás: AFP/Philippe Lopez
      Gasztronómiai versenyt hirdettek a tengeri élővilág megőrzéséért
    Ha van egy jó receptje, ami ritkán fogyasztott halakkal készülhet, olvasson utána ennek a gasztro-versenynek.
    Forrás: PublicDomainPictures/Pixabay
      Száz év óta először készítenek whiskey-t Londonban
    Két fiatal cég fedezte fel a piaci rést, az ötlet pedig nagyon bejött.
    Forrás: tagesschau.de
      A sajtok szeretik a klasszikus és a hip-hop zenét is
    De, hogy melyik lesz közülük a legfinomabb, az majd csak jövő tavasszal dől el.