Bezár a Balaton egyik legmenőbb, Michelin-ajánlású étterme és borászata

A Somlóvásárhely szívében fekvő, világversenyeken is számos alkalommal díjazott pezsgőiről ismert Kreinbacher Birtok tovább bővül. A tervek szerint 2025-ben záruló fejlesztést követően a jelenlegi szállodai kapacitás majdnem háromszorosára nő, új wellnessrészleggel, valamint konferenciaközponttal is várják majd a vendégeket - tudtuk meg a lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményből.

Forrás: --

A Kreinbacher Birtok 2011 óta ad otthont az ország egyik legnépszerűbb borászatának és pezsgőpincészetnek. A komplexum 2015-ben 15 szobás szálláshellyel és étteremmel egészült ki, amely minden részletében visszatükrözi a birtok filozófiáját, mely az épített környezet és a természet harmóniáján alapul. A Langer Gábor executive chef vezette bisztró évek óta a legjobb vidéki éttermek között szerepel, 2022-ben és 2023-ban is Michelin-ajánlást szerzett. 

A birtok azonban ebben a formájában augusztus 31-ével bezárja kapuit, hogy teret adjon az átfogó fejlesztési koncepció megvalósításának. 45 szobára bővül a szálláshelykapacitás, valamint wellness szolgáltatásokkal és szekcionálható konferencialétesítménnyel is kiegészül a létesítmény. A munkálatok ideje alatt - a 2025 szeptemberében várható újranyitásig - a pezsgőpincészetben zavartalanul folytatódnak a birtoklátogatások és a vinotéka is várja a vásárlókat.

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek