Bezár a Nyugati téri McDonald’s, hogy átalakulva nyithasson újra

Fél évre bezár a többször is a világ egyik legszebb McDonald's-gyorséttermének választott budapesti Nyugati téri üzlet az étterem-átalakítási program utolsó állomásaként. A műemlék épületet különleges belsőépítészeti elemek és természetes alapanyagok használatával építik újjá, írja a Magyar Nemzet.

A nyugati téri Mcdonald's műemlék épületben kapott helyetForrás: COPYRIGHT 2023 ANCSIN GÁBOR/KÉPSZERKESZTŐSÉG KFT/Origo.hu

Az átépítés egyik fontos eleme, hogy a vendégtér lobbirésze már nem lesz lépcsőzetes, mivel a födémszakaszt felemelik a bejárati padlószinthez, így már nem a lépcsőkön kell majd sorban állni. Az újranyitás után a vendégek az épület közepén lévő, kétoldalt elhelyezkedő lépcsősoron juthatnak majd fel a galériára és a magasfölszintre.

Nagy látványosság lesz majd az ételszállító szalag, amely a termékeket a konyha két szintje között fogja továbbítani. A transzporter felmegy egészen a galériára, amit a vendégek egy üvegdobozon keresztül láthatnak.

Ahogy korábban írtuk, a Meki átalakítási programjának részeként nemrégiben eleganciát és luxust sugárzó étteremként nyitott újra a lánc legrégebbi magyar egysége a Régi posta utcában.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek