Jövő héten fix áron vacsorázhatunk a legfelkapottabb éttermekben

Az Étterem Hét EXTRA lényege, hogy november 2. és 8. között azokba az éttermekbe ülhetünk be egy felejthetetlen vacsorára, melyek az őszi Országos Étterem Héten közönségdíjasok lettek. A legjobbnak bizonyult helyeket több mint 3500 vendég értékelése alapján választották ki. 

Forrás: Free-Photos / Pixabay

Prémium menüsoraik egy hétig lesznek elérhetők. A 3 vagy 4 fogásos menüsorok Top kategóriában 5.900 Ft-tól, a Prémium kategóriában 7.900 Ft-tól, az Exkluzív kategóriában pedig 9.900 Ft-tól foglalhatók szervizdíjjal együtt.

Amint a szervezők írják, a foglalható helyek száma limitált, mivel a résztvevő éttermek is exkluzív eseményként tekintenek az Étterem Hétre. A foglalási lehetőségek kialakításakor figyelembe kell venni az adott étterem nagyságát és az átlagos forgalmat az adott időpontban, majd ehhez igazítható a fogadható vendégek maximális száma.

A győztes Éttermek Hetén az októberi program 161 induló étterméből már csak az a 22 vendéglátóhely vehet részt, amelyek a vendégek értékelései alapján a legjobbnak bizonyultak. Asztalfoglalás kizárólag online a www.etteremhet.hu oldalon érhető el október 26-tól.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek