Jelenlegi formájában búcsúzik a Bib Gourmand-minősített Mór24

A szerelemprojektként indult étterem egész gyorsan a balatonfüredi gasztrokalandorok kedvenc helye lett, de amint az étterem Facebook-oldalán is írták a tulajdonosok, a MÓR24 a jelenlegi formájában búcsúzik a vendégeitől.

Forrás: Mór24 / Facebook.com

„2020 nyarán, amikor belevágtunk életünk talán legnagyobb kihívásába, szerelemprojektjébe, ősz hajszálaink és nevetőráncaink elsőszámú megszaporítójába, még fogalmunk sem volt, hogy 3 év múlva mennyire nehéz lesz kimondani, amire most készülünk. Ahogy minden étkezésnek van eleje és vége, úgy egy étterem története sem tarthat örökké. A MÓR24 jelenlegi formájában búcsúzik tőletek" - írták Facebook-bejegyzésükben a balatonfüredi étterem tulajdonosai.

A poszt szerint lesz majd még folytatása a Bib Gourmand-minősítéssel kitüntetett étteremnek, csak lehet, hogy nem pont ebben a formában.

„Mérhetetlenül hálásak vagyunk, hogy támogattatok, inspiráltatok és szerettetek minket, hogy nyitott szívvel és gondolkodással fogadtátok a hozzánk annyira közel álló 'small plate' és natúr bor koncepciót. Reméljük, maradandó nyomot hagytunk bennetek, és minden nálunk töltött étkezésre szívesen gondoltok vissza, az első kortytól az utolsó falatig."

Az étteremben vár még ránk két utolsó felszolgálás (The last service), méghozzá a mai hétvégén, október 13-tól 15-ig, valamint október 20-tól 22-ig. Asztalt e-mailben kell foglalni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek