Skóciában nyílt meg a világ egyik legkisebb cukrászdája

Megnyílt az Egyesült Királyság legkisebb cukrászdája, amely olyan kicsi, hogy még egy bagett sem férne el benne keresztben. 

Az edinburgh-i Corstorphine-ban található Sweet Bella's cukrászda legkeskenyebb pontján mindössze 55 centiméter széles, és egy üresen álló egykori postahivatal bódéjában került kialakításra. A 25 éves Sarah Bald imád sütni, és úgy gondolta, ezen a helyen valósítja meg az álmát, és ebben a csöpp helyiségben nyitja meg saját cukrászdáját.

Az egykori postahivatal csak nemrég jelent meg az ingatlanpiacon, melyre Sarah egyből le is csapott; édesanyjával és egy helyi asztalos segítségével felújították a helyiséget, melyben polcok és egy lehajtható asztal is helyet kapott. Sarah idén augusztusban nyitotta meg aprócska cukrászdáját, és ebből az alkalomból egy TikTok-videót is készített, amit eddig már több mint 62 000-en tekintettek meg – írja a Daily Mail.

"Egész évben otthon sütöttem, és piacokon árultam a süteményeimet, de most végre megtaláltam a tökéletes helyet, és azt csinálhatom, amit mindig is akartam. Nagyon boldog vagyok!" – mondta Sarah.   

A falatnyi helyiség egyébként legkeskenyebb pontján mindössze 55 centiméter széles, ami azt jelenti, hogy azon a részen egy rendes, nagy bagettet nem lehetne keresztben elfordítani. Sarah különleges cupcake-eket, tortákat és különféle kekszeket árul. A cukrászlány elmondta, hogy a helyiek nagyon támogatóak voltak a kis cukrászdájának nyitásával kapcsolatban, és naponta látogatnak el hozzá egy-egy finom süteményért. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek