A 100 legjobb magyar borból tartanak kóstolót ebben a szállodában

Az őszi boros események egyik szezonindító rendezvénye a Winelovers nagykóstoló, amit a Bordói November követ majd. A nemzetközi és magyar borszakértők által összeállított Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor magazinban szereplő tételekből tartott nagykóstolót szeptember 16-án a Corinthia Hotel Budapest báltermében rendezik meg.

Forrás: ©Attila Gunduz / wineloversrendezvenyek.hu / Galéria

A kóstolón 113 pincészet lesz jelen 100 toplistás és további 77 borral a Winelovers 100 magazinból. Az eseményre különböző típusú sétáló kóstoló jegyek válthatók, melyek a helyszínen korlátlan borkóstolásra jogosítanak és különféle ajándékokat is tartalmaznak. Ha csoportosan vagy baráti társasággal vennétek részt ezen a különleges eseményen, akkor kedvezményeket is kaphattok.

Idén a következő kategóriában lehetett nevezni a versenyre: az édes borok, a pezsgők és az illatos fehérek mellett volt reduktív és hordóban érlelt fehérbor kategória, a vörösek pedig a gyümölcs- és tanninhangsúlyos borok csoportjára oszlottak - olvasható az esemény oldalán, ahol a kiállítók listái is elérhetők.

A rendezvényen idén is lesz Borkollégium Pop-up School, melynek legfontosabb részletei már ki is derültek: A Zichy Birtok: A név kötelez címmel Zichy Anna tart majd előadást 20 órától a bálteremben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek