Sorozatokban szereplő séfek főznek a Netflix új éttermében

A híres streaming szolgáltató, azaz a Netflix most új vizekre evez, és még ebben a hónapban megnyitja első éttermét Los Angelesben, ahol olyan séfek főznek majd, akik a Netflix tematikus műsoraiban is szerepelnek – adta hírül a CNBC. 

A június 30-án megnyíló Netflix Bites étterem olyan népszerű Netflix-sorozatok elismert séfjeit állítja a középpontba, mint például Curtis Stone séf (Iron Chef: Quest for an Iron Legend), aki más szeretett Netflix-szakácsokkal, köztük Dominique Crenn-nel (Séf asztala) fog együttműködni. A Netflix  műsoraiból ismert kulináris legendák Rodney Scott, Ming Tsai, Ann Kim, Nadiya Hussain, Jacques Torres és Andrew Zimmern összefognak, hogy létrehozzanak egy különleges kóstoló menüt, amelyben ízletes falatokon keresztül mutatják be egyedi specialitásaikat a rajongóknak és az ínyenceknek – írják a Netflix oldalán.

Ezen felül a Netflix Drink Masters rajongóinak kedvenc mixológusai – köztük Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O'Brien és Kate Gerwin – egyedi koktélokkal várják majd a vendégeket. 

A Netflix Bites a Los Angeles-i Short Stories Hotelben nyitja meg kapuit, egyelőre csak két hétre. Az étterem a hét minden napján 17 és 22 óra között tart nyitva, szombaton és vasárnap pedig villásreggeli menüt is kínálnak 10-14 óráig. A vendégek már most foglalhatnak asztalokat, amihez előre be kell fizetniük egy 25 dolláros (nem visszatérítendő) letétet, valamint a Netflix előre kihangsúlyozta, hogy nem lesz lehetőség arra, hogy a vendégek személyesen találkozzanak a séfekkel.

(A borítókép illusztráció, forrása: Shutterstock/Jesse33)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek