Csúnya, de ízletes - Folytatódik a nagysikerű gasztroműsor a Netflixen

A Momofuku Tészta Bár alapítója, David Chang 2018-ban indította el azt a sorozatot, amiben a saját érdekes stílusában mutatja be a legkülönfélébb emberek legfurább, de mégis finom ételeit. Az első évad kultikussá vált a Netflixen, és most, pont jókor időzítve megjött a második évad.

Momofuku RamenForrás: Yusuke Toyoda / CC BY-SA 2.0

Nem kell hosszú sorozatra gondolni, az Ugly Delicious (Csúnya, de ízletes - saját fordítás) második évadában csupán négy részen keresztül utazunk David Chang mellett az anyósülésen. Az első négy epizódban Mumbai, Sydney és Isztambul éttermeibe, utcai kifőzdéibe, piacaira és pékségeibe juthatunk el. Ahogy az előzetesből is kiderül, Chang esetében sosem csak az ételről szól az utazás - olvasható az Eater.com oldalán.

A kanapén ülve megismerhetjük a fogások mögött álló embereket, a kultúrájukat és a második évad esetében a gyerekeiket is. Mert Chang szerint az is fontos és az is erős köteléket biztosít, hogy a fiatalok mit esznek, mit szeretnek. Nem szabad csak a felnőttek ízlésvilágánál leragadni.

Az előzetesben hallható kedvenc mondatunk is a következő:

Szerinted mit szeretnek a gyerekek enni? Hát biztos nem azt, amit te eddig letettél az asztalra.

Amerika egyik kedvenc séfje ugyanis finomságokkal megpakolt ramen leveseiről, szaftos curry imádatáról, hatalmas hússzeleteiről és innovatív ételeiről ismert, nem éppen az üvegbe zárt bébipapiról. De az új évadban, ami már nézhető a stream csatornán, még ezekről is szó lesz. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek