Micsoda ötlet: vacsora egy mozgó sífelvonóban Olaszország lenyűgöző tája felett

Az észak-olaszországi Trentóhoz közeli Adamello-Brenta Park csodálatos természeti környezetében található olasz síterep a nyár egyik leghihetetlenebb és legexkluzívabb élményét tervezi: naplementekor egy vacsorát a felvonóban, lélegzetelállító kilátással.

Lélegzetelállítóan szép a környék, amit leginkább felvonóból csodálhatunk megForrás: Campigliodolomiti/Facdebook

A természeti parkkal körülvett Madonna di Campiglio települést a december és március közötti időszakban a téli sportok szerelmesei keresik fel, nyáron pedig tökéletes helyszín a túrázáshoz és a gondtalan napok eltöltéséhez. Van azonban egy másik ok is arra, hogy júliusban eljussunk Madonna di Campiglióba, mégpedig az, hogy egy felfüggesztett étteremben étkezhessünk, amely a legigényesebb ínyenceket is finomabbnál finomabb ételekkel örvendezteti meg. A legjobb helyi szakácsok által összeállított menüt szolgálják fel, amely lehetővé teszi az étkezők számára, hogy utazást tegyenek a környék ízeiben, és közben ők maguk is utazzanak kicsit.

Ennek időpontját július 22-re tervezik Madonna di Campiglióban.

Erre az alkalomra a Pinzolo-Campiglio Express felvonó egy panorámás és mozgalmas étteremmé alakul, amely igazán szuggesztív és romantikus élményt nyújt.

Indulhat a gasztro-utazásForrás: Campigliodolomiti/Facebook

A több mint 1000 méteres tengerszint feletti magasságban ücsörgő vendégek megkóstolhatják a környék sztárszakácsai által összeállított menüt, és közben megfigyelhetik a körülöttük változó tájat: erdőket, hegyi legelőket a naplemente, majd a csillagok között.

Az élmény kiindulópontja a Colarin állomás, a vendégek itt szállhatnak fel, ülhetnek asztalhoz, és innen indul el lassan a felvonó. A Pinzolo-Campiglio Expressz minden állomásán a séfek összesen 5 fogást kínálnak kedvenc ínyenc ételeikből az étteremmé változtatott kabinban – írja a siviaggia.it.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek