Már folyik a csoki az Édes Napokon Győrben

Pénteken délelőtt jártunk kint a Széchenyi téren Győrben. Akkor még csak készülődtek a háromnapos programra a kiállítók, de azért pár képet már tudtunk készíteni a finomságokról, amikkel a mai és a holnapi napon is várják az édesszájú vendégeket a standok. 

A csokoládés epreket a Csokoládé Álom standjánál találjátokForrás: Travelo.hu / Gerencsér

Az Édes Napok csokoládé- és édességvásárt idén már 11. alkalommal rendezik meg Győrben, és ahogy lenni szokott, az édes finomságok mellett szórakozásból sem lesz hiány, hiszen lesz zene, arcfestést, és néhány food truck is kitelepül a térre. 

Szombaton a programok 10 órakor kezdődnek és 23 óráig lehet élvezni a jó hangulatot a téren. A június 3-i nap fellépői a Hollywood Rose (Guns N' Roses Tribute Band - Hungary) lesz 20 órától, 22-től pedig Selector Emka (radiocafé98) pörgeti a lemezeket. 

A Romóczi-Art standjánál grillázsból készült kolbászokat is találniForrás: Travelo.hu / Gerencsér

Az Édes Napok egyébként nem csak egy vásár, hanem hazánk legnagyobb édességfesztiválja és egy színvonalas szakmai seregszemle is. Mára Európában is jegyzett a legnagyobb hasonló témájú rendezvények között. Ősszel pedig Budapesten szokták megszervezni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek