Belépő nincs, regisztráció van a legújabb Glamping Piknikre

Nyolcadszorra várja a piknikezőket május 21-én Noszvajon a Nomad csapata a SVÉT-tel karöltve, hogy egy igazi békebeli együttléttel ünnepeljék az életet. A tematika pedig nem más, mint a swing, tehát vidám jazzre, pörgős szoknyákra, na meg hintákra lehet számítani a völgyben. „Ismerős arcok, a SVÉT-től megszokott finom falatok, mindez a kertünkben a természet ölelésében: mi így képzelünk egy pikniket. És persze meglepetéssel is készülünk!" – mondta Balogh Bari, a házigazda.

Az idei mottó: LET’s SWING!Forrás: Glamping Piknik sajtófotó

Belépő idén sem lesz, de időben kell majd regisztrálni, amire április 21-én reggel 8 órától lesz lehetősége az érdeklődőknek.  

A pikniken egyetlen feladatunk van: hogy jól érezzük magunkat! – áll az esemény friss közleményében. Itt szabad a fűre lépni, főleg mezítláb, következmények nélkül elbóbiskolhatunk az árnyékban egy pohár egri bor után, vagy miután megkóstoltuk a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) kitelepült vendéglátóinak finom fogásait.

Forrás: Anyukám Mondta Étterem - hivatalos / FB
Résztvevő SVÉT éttermek:

♦ Rosinante Fogadó (Szigetmonostor)
♦ Szabi a Pék (Szentendre)
♦ Macok Bisztró (Eger)
♦ Anyukám mondta (Encs)
♦ A Séf és a Kertész (Pócsmegyer)
♦ Hotel Botanica (Dánszentmiklós)
♦ Fázis Koszt&Kávé
♦ Nomad Hotel & Glamping (Noszvaj)


Helyi borászatok:
♦ Kovács Nimród Borászat,
♦ Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok,
♦ St.Andrea Szőlőbirtok és Pincészet
Csoki: Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda (Sopron)
Kávé:, Miko Coffee Hungary, One Eleven ( Sopron)
Kézműves sör : Beertailor

„A Glamping Piknik egy igazi örömünnep, örömfőzés, ahol nincs fellépő, mert a sztárvendég maga a vendég. És hogy mennyire? Az majd kiderül, annyit azonban megsúgunk, hogy idén a vendégek között lesznek beépített emberek. A swinget ugyanis komolyan vesszük, ki tudja, még a végén közös tánc is kerekedik" – titokzatoskodott a házigazda. Az esemény napján, május 21-én 12 órától délután 18-ig, három turnusban fogadják majd a vendégeket. 

 


8.0 Glamping Piknik május 21. 12:00-18:00

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek