Megnyitott a Vörösmarty téri vásárra letekintő téli terasz bár

„A karácsonyi vásár hangulata sokaknak hozzátartozik az ünnepi készülődéshez, mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy ennél csak egy dolog lehet jobb: felülemelkedni a forgatagon és a város fölötti teraszról figyelni a vásár lüktetését, egy jó koktéllal vagy forralt borral a kezünkben" – mondta Berényi Oszvald üzletvezető, sommelier, mikor december 2-án megnyitott a St. Andrea Wine&Skybar téli terasza, ahonnan egy forró koktélt iszogatva nézhetünk le a Vörösmarty téri karácsonyi vásár csillogására. 

Forrás: St. Andrea Wine & Skybar / Facebook.com

A hat emelet magasan található rooftop bár téli kínálatában találunk St. Andrea borokból készült, titkos fűszerezéssel bolondított forralt borokat és olyan forró koktélokat, melyekkel tényleg kimaxolhatjuk a varázslatos hangulatot.

Winter Special elnevezésű ajánlatukban szerepel például, a Baby It's Cold Outside koktél, mely a nevéhez méltón klasszikus karácsonyi ízvilággal kényeztet, főszerepben a citrom, a narancs, az önmagában is ünnepi jellegű almabrandy és a V.S.O.P. Calvados. A Holly Jolly rumalapú koktél pedig azokat a téli estéket idézi, amikor fahéj illata száll. Az édeskés italba egy kis lime csempész fanyar izgalmat - írták a skybar közleményében.

Érdemes asztalfoglalással érkezni a bárba, akkor biztosítva lesz a csodás kilátás is. A St. Andrea különleges, téli ajánlatát pedig január 15-ig érhetjük el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek