Vadonatúj rooftop bárban koktélozhatunk Budapest fényeinek háttere előtt

Vadonatúj rooftop bárban koktélozhatunk a Nagymező utca és az Ó utca sarkán található Hard Rock Hotel tetején június 17-től. Az 5 csillagos szálloda egy "modern és elegáns" tetőteraszt nyit Roxy Rooftop Lounge néven - írja a turizmus.com, a hotel közleményére hivatkozva.

A háttérben a Szent István-bazilika, a Citadella és a Magyar Állami Operaház fényei, és a "legkúlabb" lejátszási listák pörögnekForrás: Hard Rock Hotel Budapest/Facebook

A hűsítő italokat pénteken és szombaton délután 5 óra és éjfél között élvezhetjük a hetedik emeleti Roxy Rooftop Lounge tetőteraszán. Akár vacsora előtt egy aperitifre, akár vacsora után egy éjszakába nyúló koktélozásra is érkezhetünk, a szálloda pedig széles kézműves koktél választékot és igazi kozmopolita élményt ígér. A háttérben a Szent István-bazilika, a Citadella és a Magyar Állami Operaház fényei, és a "legkúlabb" lejátszási listák pörögnek, garantálva az igazi nyári rooftop élményt, írják.

A skybar olyan koktélkülönlegességeket kínál, mint a különleges magyar alapanyagokat tartalmazó Budapest Mule vagy a Bariton, de 8-féle gin&tonic párosítás közül is választhatnak a vendégek.

A szálloda koncepciója, hogy lifestyle hotelként zenei és vizuális élményt is nyújtson a vendégeinek. A hotelbe belépve Lady Gaga, Nicki Minaj vagy Katy Perry fellépőruhái, Prince kabátja, Elton John cipője vagy Madonna évkönyve vesz minket körbe. És itt található a Sessions bisztró is, ahol nemzetközi és klasszikus magyar fogásokkal indíthatjuk az estét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek