Most már az első budai rooftop bárban is mozizhatunk!

A Mammut Tető, vagy ahogy a Facebook-on becézik a szervezők, a Työtyő az egyik legfiatalabb tetőterasza Budapestnek. A tavaly nyáron megnyitott teraszban az a jó, hogy nem csak borok, sörök és koktélok várják a látogatókat, hanem egy héten négy alkalommal filmvetítések is.

Időről időre (2013)Forrás: (c)Translux, Working Title Films / imdb.com

Ahogy egy korábbi anyagunkban említettünk, az elmúlt években több étterem és szórakozóhely is áttelepült Pestről Budára. Ezt tette a Budapest Rooftop Cinema is, ami elhagyta a Blaha Lujza térnél lévő Corvin tetőt és a Mammut tetején rendezkedett be.

Sokszínű filmes kínálata nem változott: augusztus 9-én vasárnap az Időről időre című filmet nézhetjük meg a tetőn, majd az Ali G Indahouse kerül műsorra, utána a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan, aztán a Vörös teknős című animációs film és a Négy szoba, Tim Roth-tal a főszerepben – olvasható az esemény Facebook oldalán, ahol megtalálják a friss programot is.

A filmek 20:30 és 20:45 között kezdődnek, a sötétedéstől függően. A kapunyitás 19:30, a helyeket pedig érkezési sorrendben lehet elfoglalni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek