Újra glamping életérzésben lubickolhatunk Noszvajon

Két év kihagyás után van mit bepótolni Noszvajon - írták sajtóközleményükben a Glamping Piknik 7.2 szervezői. A Nomad Hotel & Glamping területén éppen ezért május 22-én újra megrendezik a Glamping Pikniket, amit 9 éve kezdtek el a SVÉT csapatával karöltve.

Forrás: SVÉT Glamping Piknik / Press

A tematika pedig nem más lesz, mint a hippi korszak, vagyis a „béke ünnepe", Woodstock után szabadon. A fűben ülős, finomakat kóstolós baráti összejövetelre nincs belépő, de a hotel oldalán keresztül regisztrálni kell.

Aki pedig ellátogat Noszvajra, annak egy dolga lesz ezen a napon, jól érznie magát. A programleírás szerint a fűre lépni mezítláb a legjobb, az árnyékban ér elbóbiskolni egy pohár egri bor után, az éhségünket pedig jobbnál jobb SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) éttermek fogásaival csillapíthatjuk. A Glamping Piknik egy örümünnep, örömfőzés, ahol nincs fellépő, mert a sztárvendég maga a vendég, és aki szeretne, az még Woodstock-szettbe is öltözhet. 

Forrás: SVÉT Glamping Piknik / Press
Résztvevő SVÉT éttermek és helyi finomságok:

♦ Rosinante Fogadó (Szigetmonostor)
♦ Szabi a Pék (Szentendre)
♦ PalKonyha (Palkonya)
♦ Macok Bisztró (Eger)
♦ Apátsági Viator Étterem és Borbár (Pannonhalma)
♦ Anyukám mondta (Encs)
♦ IKON Restaurant (Debrecen)
♦ Nomad Hotel & Glamping (Noszvaj)
♦ A Séf és a Kertész (Pócsmegyer)


Helyi borászatok: Kovács Nimród Borászat, Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, St.Andrea Szőlőbirtok és Pincészet

Sörök: Zip's Brewhouse
Csoki: Harrer Csokoládéműhely
Kávé: One Eleven, Miko Coffee Hungary

A helyszín a szálloda és az étterem melletti tisztás, ahova az országban először építettek glamping szállásokat. Az épített sátrak, a konténerház és a buborékok után idén adják át a 3, organikusan a domboldalba illeszkedő „Lépcső-házat". A május 22-i esemény ideje alatt ezeket a házakat is be lehet majd járni vezetett túrák során.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek