Kóstoljanak natúr bort és pizzát! Jobb páros, mint gondolnák

Az ázsiai street food fesztivál után most egy Pizza & Natúrbor Fesztiválra várnak minden gasztrorajongót a Kazinczy utcába, a Botellón Terasz hangulatos és rusztikus udvarába. A pizza és a bor párosáról már egy ideje nagyon jókat mondanak a gasztrofelelősök és a borászok is, de sokan nem kóstolták össze még a kettőt.

Forrás: Botellón Terasz / Facebook.com

Így most nagyon jól jön, hogy október 14-től 17-ig mindenkinek lesz rá lehetősége, hogy megtalálja a számára legjobban összeillő párosokat. A négynapos fesztiválon kóstolhatunk majd new wave pizzákat igazi olasz alapanyagokból a Zsiráf Budától, közel-keleti különlegességével, a libanoni pizzával pedig a Manouche érkezik.

A Madre popup pizzás csapata és az Enso fúziós konyhája közös vizekre evez. Izgalmas feltétek, különleges ízek jelennek majd meg a pizzákon, húsos és kevésbé húsos verzióban. A fesztiválon a Tom George Osteria is bemutatkozik, a jobbnál jobb natúrborokat pedig a fesztivál italfelelőse, a Winestore hozza el a vendégeknek. A teraszra 12-től 17 óráig várják a pizzarajongókat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek