Olasz tésztákkal, thai levesekkel és spanyol tapasokkal vár ránk az Étterem Hét

Már tavasszal is nagyon próbálkoztak, de sajnos akkor le kellett mondani az Országos Étterem Hetet. Most azonban visszatért a rendezvény, és október 1-én meg is kezdődik végre, amikortől a résztvevő éttermek 10 napon keresztül fix menüárakkal várják az előre bejelentkező vendégeiket.

A kép csak illusztrációForrás: Pexels / Pixabay

A születésnapos, 20. alkalommal megrendezett Országos Étterem Hétre mintegy 100 hazai étterem jelentkezett be, így még mindig van miből válogatni, legyen szó egy kellemes ebédről vagy egy gyertyafényes vacsoráról. A kínálatban ugyanúgy megtalálhatók teljesen új éttermek, spanyol tapasbárok, olasz trattoriák és japán sushiéttermek vagy étteremhajók, mint Michelin-ajánlással rendelkező étteremek. 

És bár az élelmiszerárak erősen növekedtek az utóbbi hónapokban, az esemény árai igyekeztek nem sokat változni a tavalyihoz képest. Ez többé-kevésbé sikerült is; ami látszik, hogy kevesebb lett a 3900 forintos és több a 4900 forintos menü, illetve a prémium kategóriás, 5900 forintos menüsor.

Az érdeklődők a www.etteremhet.hu weboldalon foglalhatnak asztalt az októberi dátumokra.

Az éttermek átlagosan óránként maximum 10-20 helyet tartanak fenn a regisztrált vendégeknek. Ha valaki valahova nem jut be, tapasztalatból írjuk, hogy várjon egy kicsit, mert utolsó perces lemondásokkal a legjobb helyeket is el lehet csípni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek