Izgalmas szemeskávékkal és re-kávéspohárral ünnepelhetjük a Kávé Napját

Szeptember végén számos országban ünnep a kávé világnapja. Itthon kilencedik alkalommal szervezik meg a Kávé Napja eseményt, ahol Budapest legnagyobb kávézójává alakul az Akvárium Klub október 3-án, vasárnap. 

Bár a kép csak illusztráció, de ki tudja, talán még ehhez hasonló kóstolóval is találkozhatunk a rendezvényenForrás: Geoff Gill / Pixabay

Ezen a napon pörkölők, kávézók, kávéforgalmazók és a barista szakma színe-java avatják be a közönséget a kávé izgalmas világába. A 2000 forintos (elővételes) belépőjegy árában benne lesz a korlátlan kávéfogyasztás és mellé a tisztított víz, valamint a hazavihető kóstolópohár és még számos előadás, beszélgetés és kóstoló - írták az esemény Facebook-oldalán.

A Kávé Napján vásárolni is lehet majd, nem csak helyben szürcsölni, hiszen a kiállítók izgalmas szemeskávékkal, kapszulás kollekciókkal és kávés eszközökkel készülnek az eseményre. Sőt idén a fenntarthatóság is szerepet kap, így a már említett újrahasznosított kávéspoharakat a standokon tisztára lehet majd cserélni, és a rendezvény végén haza is lehet vinni őket. 

Arra azonban figyeljünk, hogy a hatályos jogszabályoknak és a helyszín házirendjének megfelelően a rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal vagy 48 órán belüli negatív PCR teszttel látogatható. A Kávé Napja 10 órától 18 óráig várja majd a látogatókat. A helyszínen is lehet majd jegyet venni, de így már 2500 forintra kell számítani.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek