Új csapattagokat keres a sztárséf a legújabb budapesti éttermébe

Wolfgang Puck, a világszerte elismert séf, új csapattagokat keres első európai Spago éttermébe, mely nemrég bekerült a Michelin Guide ajánlásai közé is, illetve a The Duchess névre keresztelt rooftop bárba, valamint a hamarosan nyitó Matild Café & Cabaret-be. A karriernapot szeptember 14-én tartják.

A híres séf lehetőséget ad azoknak, akikben látja az elszántságot és a tehetségetForrás: Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest / Facebook.com

Akik úgy érzik, egész életükben erre a lehetőségre készültek, azokat 10 és 18 óra között várják a Matild Café &Cabaret-ben, ahol ott lesz maga a séf, és az Egyesült Államokból érkező csapata is, hogy személyesen találkozzanak a jelentkezőkkel. A karriernapon több mint 100 nyitott pozíció közül lehet majd választani. 

„Azért vagyunk itt, hogy emlékezetes gasztronómiai élményekkel gazdagítsuk az emberek mindennapjait, és Magyarországon erre igen nagy igény mutatkozik. Már most sok vendégünk van, folyamatosan növekszik az érdeklődés a Matild Palotában található helyszíneink iránt, és ezért új kollégákat keresünk, akik tovább erősítik a csapatunkat. Egy igen előkelő környezetben kell nagyszerű ételeket és kiváló kiszolgálást nyújtanunk az év minden napján, ezért kellően tapasztalt szakembereket kell találnunk, akik segítenek elérni céljainkat" – mondta Wolfgang Puck.

A Wolfgang Puck Fine Dining Group Budapest helyszínein elérhető nyitott pozíciókat, és a munkahellyel járó támogatásokat a Hungariansoul.com oldalon találják meg. A karriernapra kinyomtatott, fényképes önéletrajzzal várják a jelentkezőket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek