Hordana egy doboz pennét a vállán? Mostantól megteheti

Ismerős, de mégis meglepő az a tésztatáska, amin keresztül Nik Bentel dizájner újragondolta a klasszikus tésztadobozban rejlő lehetőségeket. Bentel, aki egyébként is arról híres, hogy hétköznapi dolgok mintájára készít egyedi, sokszor humoros és szatirikus kiegészítőket, most a Barilla Pasta ikonikus dobozát vette alapul.

Forrás: nikolasbentelstudio.com / Press Kit Photos

Elmondása szerint azután jutott az eszébe az ötlet, miután a Covid miatti bezártság idején már a 100. tál pennét főzte ki magának. Sokakkal egyetemben ő is többet bámulta a kék dobozt, mint kellett volna, aztán megfogant benne az elképzelés, hogy csinálni kéne belőle valami izgalmasabbat - olvasható a Foodandwine.com oldalán.

A táska célja, hogy másokat is egy kis gondolkodásra és elmélkedésre inspiráljon, hogy megmutassa, a hétköznapi dolgokból is lehet izgalmasat alkotni. A táska kék bőrből készült, aminek a felületére UV -nyomtatással kerültek a jellegzetes minták a márkanévtől az összetevőkön át a tápérték táblázatig és a főzési instrukciókig. Füle és aranyozott láncos akasztója is van, csak éppen száraz tészta nincsen benne.

Forrás: nikolasbentelstudio.com / Press Kit Photos

A Pasta Bag limitált számban készült el, csupán 100 tulajdonos foghatja majd a kezébe, miután a designer oldalán, augusztus 11-én elindul a kiárusítás. Ha elfogyott, nem készül belőle több, mivel ez a termék is annak a mesemondó sorozatnak a része, ahol a dizájner minden hónapban egy új ötlettel jelentkezik. A táska ára 199 dollár, és nem áll semmilyen kapcsolatban a Barilla céggel, habár Bentel szerint biztos, hogy tudnak már róla.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek