Ötven, street foodot kínáló büfékocsi költözik le a Balatonra

Az ország legfinomabb food truck-jai júliusban és augusztusban a Balatonhoz vonulnak le. A korábbi évek paloznaki és veszprémi bázisai három új hellyel bővülnek: a kocsik fesztiváloznak majd Balatonalmádiban, Keszthelyen valamint Füreden is. Az esemény sajtóközleménye szerint összesen 50 büfékocsi költözik le a Balatonra július 2-től, és közel 100 érkezik majd még a fesztiválokra.  

Forrás: Food Truck Show Hungary / Press

Külön programként Tihanyban, a Placcon egy egész hetes piaccal egybekötött eseményre várják a látogatókat július 21-től 25-ig. A Veszprémi Utcazene Fesztivált és Food Truck Show-t pedig augusztus 25-től 28-ig tartják majd. A kezdetektől fogva műanyagmentes fesztivál Keszthelyen július 2. és 4. között bukkan fel, Balatonfüreden július 9-11-ig, a Paloznaki Jazz Pikniken pedig július 29. és 31. között lesz megtalálható. 

A 2021-es Győri Food Truck Show vasárnap ért véget Győr belvárosában a Radó-szigeten. A fesztivál alatt a legkedveltebb büfékocsikra lehetett szavazni, a június 28-án kihirdetett eredmény szerint a címet fej fej mellett a MexKitchen és a Legenda Sörfőzde truckja nyerte el. Az elkövetkező balatoni események közösségi oldalát is érdemes lesz figyelni, mert ezeken a helyszíneken is szavazhatunk majd a kedvenceinkre. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek