Tapasokat kóstolhatunk éjjel-nappal a badacsonyi Gasztrohegyen

A badacsonyi vendéglátók már alig várták, hogy újranyissák a helyeket és újra összeüljenek ötletelni. Ennek a lelkesedésnek az eredménye lett a június 4-re és 5-re meghirdetett Tapasok Éjjel-Nappal című rendezvény, melynek keretében a Gasztrohegy 10 vendéglátóhelye izgalmas falatokkal, fogásokkal készül. A tapasokra jellemzően kis adagokkal, amikben nagyszerű ízek bújnak meg, melléjük pedig helyi borok és nagy séták társulnak – olvasható az esemény sajtóközleményében.

Forrás: Gasztrohegy / Press

Akik június elején Badacsonyba látogatnak, most egy kötetlenebb Gasztrohegy hétvégére számíthatnak. Pénteken és szombaton szabadon járhatják majd be a vendéglátóhelyeket, és vezetett túra nélkül kóstolhatnak. A Gasztrohegy busz azonban továbbra is a segítségükre lesz, hogy a Hableány oldalából a központtól távolabbi helyszínekre is eljussanak.

A Gasztrohegyen idén másodszor rendeznek tapasos hétvégét, már csak azért is, mert a korábbi nagy sikert aratott. A közreadott menüsor szerint most is rengeteg izgalmas étel kerül a tányérokra: lesz lazacpisztráng nigiri, feketekagyló fehérboros mártásban, savanyított süllőpofa, haltatár és libamáj is.

Június 4-én pénteken 18 óra és 22:30 között várják majd a Tapasok Éjjel-Nappal program látogatóit, június 5-én szombaton pedig délelőtt 11-től 22:30-ig. A Hableány, a Pláne Badacsony borterasz, a Vánkos, a Bonvino Borbár, a Tölgyes Kúria, az Istvándy Birtok és Borműhely, a Tilia Borvendéglő, a Kisfaludy-ház Étterem, a frissTerasz és a Borbarátok Étterem menüjét és a teljes programot az esemény Facebook-oldalán találják

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek