Tetőkerti borpiknikkel köszönthetjük a nyarat a város felett

Öt napon keresztül, június 2-től 6-ig, ismét átveszi a Westend Tetőkert irányítását a Borpiknik, ahol a látogatók hazai borokkal, finom ételekkel és élményekkel ünnepelhetik a nyár első hétvégéjét. Az eseményen több mint 20 borászat és kézműves manufaktúra italait kóstolhatjuk meg. A Borpiknik idei házigazdája Szik Mátyás háromszoros magyar bajnok sommelier lesz, ő segít majd eligazodni a borok rengetegében - olvasható a rendezvény oldalán.

Forrás: Westend / Press

A Borpiknikre a belépés ingyenes, de a helyszínen borospoharat kell vásárolni a kóstoláshoz, ami 1000 forint. Mivel nyílt téren lesz az esemény, a szervezők, amint írták, nem kérnek védettségi igazolványt a belépéskor, de a járványügyi intézkedésekhez igazodva maxiumum 500 főt engednek be egyszerre. A vendégek a központ 1. emeletén található kijáraton, a Tetőkert kapun keresztül juthatnak el a helyszínre. A résztvevő borászatok mellett Food Truck kitelepülések is lesznek. Kint lesz a helyszínen az Acro-Kürti, a Food Maffia, a Friesday, az Igyál Kincsem, a Láng Fánk és a Smokey Monkies BBQ.

A borozáshoz a háttérzenét akuszik fellépők biztosítják majd: csütörtökön a Flóra&Bálint akusztik, péntek Péterffy Lili, szombaton pedig a Merry Go Round Duo lép színpadra. A többi időpontokban a Westend dj-i szolgáltatják a zenét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek