Rendszerré fejlődött a mentőket hamburgerrel támogató összefogás

Mint az Országos Mentőszolgálta Facebook-oldalán írja, miután rendszerré fejlődött a mentőket hamburgerrel támogató összefogás, úgy döntöttek, hogy létrehozzák a szolgálatban levő mentősöket kedvezményes ételvásárlással támogató büfések országos adatbázisát.

Hamburger - illusztrációForrás: Shutterbug75/pixabay.com

A kezdeményezéshez csatlakozni kívánó gyorséttermek az Országos Mentőszolgálattól egy Hambulancia - a mentőket támogatjuk feliratú matricát kapnak és rákerülnek egy olyan, hamarosan elkészülő elektronikus térképre, melynek alapján a mentők - ha a szolgálati feladataik éppen megengedik - azonnal megtalálják a legközelebbi hamburgerezőt, pizzázót, vagy kebabost, ahol kedvezményben részesülhetnek.

Az Országos Mentőszolgálat nem csak a bajtársakat támogató adatbázis létrehozását vállalja, hanem azt is felajánlja, hogy a hamarosan újrainduló Hősképzések keretében újraélesztésre képzi ki a „Hambulanciák" személyzetét, hogy vészhelyzetben is a mentők segítő partnerei lehessenek.

Az első Hambulancia az a hamburgerező lett, ahol az ebédet vásárló mentőápoló bajtársnőt „lencsevégre kapták" és ahonnan az országos visszhangot kiváltó feljelentést követő kezdeményezés útjára indult. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek