Könyvek alapján indított főzőműsort a híres amerikai színésznő

Reese Witherspoon amerikai színésznő nem tétlenkedett a járványidőszak alatt. Instagram-követőit megörvendeztette jó pár edzéshez összeállított zenei listával, slow-cooking stílusban készült levesreceptekkel és koktélkészítési tanácsokkal is, mint anno Stanley Tucci, akinek negroni készítő házi videóját még most is szeretjük visszanézni.

Reese Witherspoon és Emma Lord könyve, a "téli győztes"Forrás: (c)Reese’s Book Club / Facebook.com

De a legnagyobb dobása mégis az volt, mikor elindította a Reese Könyvklubját (Reese's Book Club), amiben minden hónapban bemutatott egy-egy új, női író által írt (angol nyelvű) könyvet a követőinek. Elnézve az Instagram-oldalt, a legkülönfélébb szerzőkről és könyvekről van szó, de a főzés iránti szenvedélye visszatérő motívum, így adott volt a téma, amire a színésznő és a KitchenAid, mint támogató partner le is csapott – írták a Foodandwine.com oldalán.

Végül közösen elindították az #EatTheBook Instagram-videósorozatot, aminek első része a mai naptól, február 18-tól lesz elérhető a reesesbookclub oldalon. A sorozat lényege, hogy a meghívott séfek olyan ételeket főznek le, amiket a kiválasztott könyvek történetei ihlettek.

Az #EatTheBook-videók házigazdája a színésznő és énekesnő Christina Milian lesz. Hozzá csatlakoznak majd a meghívott séfek és bármixerek, illetve a könyvek szerzői, akik a Reese Könyvklub válogatásai ihlette ételeket és italokat készítenek. Az első négy videó könyvei a következők: The Proposal (A lánykérés) Jasmine Guillory-tól, Tembi Locke könyve, a From Scratch (A semmiből), Delia Owens magyarul is megjelent kötetet, az Ahol a folyamirákok énekelnek, és Amanda Ward novellája, a The Jetsetters.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek