Online térbe költöztetik az Országos Farsangi Fánkfesztivál programjait

Az Országos Farsangi Fánkfesztivált idén 13. alkalommal rednezik majd meg február 12-én és 13-án, de a szervezők már a program hivatalos honlapján is bejelentették, hogy 2021-ben másként zajlik majd az esemény, mint azt megszokták a résztvevők. A farsangi forgatag online térbe költözik, de a szervezők a lehető legtöbb programot megtartják majd, és olyanokkal is kiegészítik, amilyen eddig még nem volt.

Forrás: Shutterstock.com / Anastassiya Bornstein

Bár most nem lesz helyszíni fánksütés Nagykanizsán, a jelentkezők még regisztrálhatnak a versenyre január 29-ig. A zsűri díjazza majd a látványt és a videóra felvett elkészítési folyamatokat is pontozza. Aki pedig helyi lakos, az a Kanizsa Plázában munkálkodó zsűritagoknak le is adhatja a kész fánkokat - olvasható a verseny oldalán.

Az óvodások farsangi felvonulása, a koncertek és egyéb kísérő programok, valamint a várost bemutatófilm mind a rendezvényre létrehozott farsangifankfesztival.hu oldalon lesz elérhető. A hagyományos véradás azonban nem marad el, ezt megtartják mind a két napon.

Az oldalon írták még, hogy a szokatlan körülmények ellenére fánk vásárlásra is lesz lehetőség. A városban három cukrászdában és egy étteremben, továbbá – kizárólag előrendeléssel – a helyi óvodákban is fánkhoz lehet majd jutni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek