A vajhal áll majd a középpontjában ennek az online főzőestnek

A Flaska Borbár január 29-én, 19:00 órától tarja második Online Főzőestjét, melynek ideje alatt Varga Krisztiánnal, a hely kreatív séfjével dolgozhatnak majd együtt az érdeklődők. Ezen az alkalmon a főétel vajhal-steak lesz kapribogyós, gránátalma vinegrettel, burgonyás zellerkrémen, pagoda fenyők között. A szervezők a főzéshez két palack bort kalkulálnak, egy palack az ételbe és a főzéshez is szolgál majd, a másikra pedig a főetelhez lesz szükség, illetve az utána következő beszélgetéshez - írták az esemény Facebook oldalán.

Finom és fenntartható hal, mégis kevesen vásároljákForrás: Shutterstock.com / yuda chen

Az online szobában Almási Ádám sommelie is beköszön majd és bemutatja a fogyasztott borokat, miközben kuktáskodik is egy kicsit. Az estre a Facebook-eseménynél megjelölt email-címen lehet jelentkezni, és itt lehet megrendelni a vacsorához szükséges alapanyag-csomagot is. 

A csomag ára tartalmazza majd a konyhakész alapanyagokat két főre (minden szeletelve, esetleg sous vide - olva) a két üveg borral, és a belépéshez használható kóddal együtt. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a jelentkezést adják le január 27-ig. A csomagot ezután átvehetik személyesen is a borbárban, de kérhetnek budapesti házhozszállítást is. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek