Nápolyi pizzát és rántott malacfület is rendelhetünk szilveszterkor

Ha idén szilveszterkor nincs kedvünk elkészíteni a "töltött és a rántott mindent", a különböző lencsesalátákat és sajttálakat, illetve kilószámra, vagy éppen egy főre főzni a virslit, akkor egy-két szilveszterkor is nyitva tartó étteremnek és bisztrónak hála, házhoz is rendelhetjük az ünnepi falatokat.

És itt most nem egy menüsorról, hanem igazi parti ételekről van szó, mint amilyen a Bíró Lajos rántott malacfüle, ami a Fény utcai Piacnál megnyitott Buja Disznó(k) konyháján sül. A bisztróról, ami egyelőre elvitelre és házhoz szállításra rendezkedett be, már írtunk itt az oldalon, nem sokkal a megnyitása után.

Ahogy a Facebook oldalukon is írják, december 31-én 11:00-14:00 óra között Biró Lajos főz a teraszon és készül majd a korhelyleves, amiből előrendelés nélkül lehet elvinni, amig a készlet tart. Ez vonatkozik a szilveszteri menü mindegyik ételére, így a rántotthúsra, a rántott kacsamájra és rántott csirkére is. A kerületben kiszállítást is lehet kérni.

Forrás: Donna Mamma Pizza Napoletana / Facebook.com

Akik pedig a rántott ételek helyett inkább egy szaftos pizzával ünnepelnék az újévet, azoknak ajánljuk a nápolyi pizzákat, melyek 1 percen belül sülnek tökéletesre a 290 Celsius fok körülre felhevített kemencében. A kiszállításuk természetesen nem kis kihívás de megoldható. A VII. kerületi Digó Pizza Buda is vállalta a kerületében, és a Rákóczi úton található Donna Mamma is kiszállít szilveszterkor. 

Az ételt elvitelre is kérhetjük, a Donna Mamma esetében december 31-én 11:30-tól 19:00 óráig ugorhatunk be a forró és ropogós pizzákért - olvasható a Facebook oldalukon.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek