Már a sajtválogatás is házhoz megy szilveszterre

  Ma már előételként, vagy éppen desszert helyett, gyümölcsökkel és dióval párosítva is tálalnak sajttálakat. Sőt egy minőségi sajtválogatásnál és a hozzá párosított bornál nehéz ünnepibb fogást találni. Szilveszterkor pedig még jól is jöhet egy nem túl nehéz, de szépen tálalható étel, amihez nem kell még vagy száz tányért elővenni.

  Forrás: Pancs Bolt / Facebook.com

  De összeválogatni a megfelelő sajtokat nem mindig olyan egyszerű. Ebben segíthet december 30-án a Tompa utcai Pancs Bolt előtt megrendezett Ünnepi Sajtvásár, melyet a VinoPiano-Borbár/Wine Bar és Pancs - gasztroplacc szerveznek.

  A 16:00 és 19:00 óra között megredezett sajtvásáron az Ínyencpult sajtkínálatával, vajakkal, juhtúrós körözöttel, kékpenészes, camambert és paranyica jellegű sajtokkal, illetve sajtválogatásokkal várják a sajtok szerelmeseit - olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!