Ropogós sült hekk-, pisztráng- és keszegnappal érkezik Budapestre a Balaton hangulat

  A Balaton és a nyári szabadság érzését, valamint a finom sült halak illatát hozza el az érdeklődőknek a Paletta Budapest, a Tompa utcában. Így mielőtt még nekiállnánk online készíteni az adventi koszorúkat, feltankolhatunk jó pár halas fogásból, amit az étterem november 27-én pénteken kínál.

  Forrás: Paletta Budapest / Facebook.com

  A hatályos kijárási korlátozás mellett 19 óráig várják a halimádókat paprikás kukoricalisztben sült keszeggel, sült hekkel, paprikás kukoricalisztben sült tapolcai pisztránggal és Bezerics halászlével, ami pontyfilével, belsőséggel és gyufatésztával készül - olvasható a pop-up halsütöde Facebook oldalán, ahol az árakat is megtalálják.

  A halakat elvitelre lehet kérni vagy a helyszínen, vagy előrendeléssel Facebook üzenetben és telefonon. De ha nem szeretnének kimozdulni, az ételeket házhoz is rendelhetik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!