A burger nagyhatalom még a vetélytársakat is ajánlja karantén idejére

A humoros, ironikus és önkritikus húzások után, most a szolidaritásnak jött el az ideje. Legalábbis az Egyesült Királyságban erről tett tanúbizonyságot a Burger King legfrissebb közleménye. A burger nagyhatalom úgy szólította meg hűséges vásárlóit, hogy a karantén időszak alatt rendeljenek minden létező kis- és nagyvállalat éttermétől, mert csak így segíthetik őket a fennmaradásban.

IllusztrációForrás: Burger King UK / Facebook.com

Elsőként a nagy vetélytársat, a McDonald's-ot említik, de a szövegben megjelenik a KFC, a Taco Bell és a Sub Way is. A teljes szöveg így hangzik:

"Rendelj a McDonald's-tól! Sosem gondoltuk volna, hogy valaha erre kérünk majd. Ahogy azt sem, hogy arra bátorítunk titeket, hogy egyetek a KFC-ben, a Subwayben, a Domino's Pizzánál, a Pizza Hutban, a Five Guysban, a Greggsben, a Taco Bellben, a Papa John's-ban, a Leonban... vagy bármely független étteremben. Röviden: bármely étteremhálózatnál (gyors és nem gyors helyeken).

Sosem gondoltuk volna, hogy valaha erre kérünk majd, de az éttermek több ezer alkalmazottat foglalkoztatnak, és most szükségük van a támogatásra.

Tehát, ha segítenél, továbbra is kényeztesd magad ízletes ételekkel, házhozszállítással, elvitellel, drive-os rendeléssel. A Whopper még mindig a legjobb, de Big Macet rendelni sem olyan rossz dolog. Vigyázzatok magatokra,

Az Egyesült Királyság Burger King csapata"

Bár érezhető, hogy marketingfogásról van szó, ahogy az előző vicces és meghökkentő ötletiknél is a figyelemfelkeltés volt a cél. De az is tény, hogy akármilyen étteremről, vagy étteremláncról legyen szó, a szendvicseket, a sült csirkét és burgereket épp olyan dolgozó emberek teszik a vásárlók elé, mint egy családi vendéglátó helyen, vagy egy fine dining étteremben. A nap végén mindegyikük a családjáért dolgozik.

Forrás: Mashed.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek