Ezen a Márton-napi vacsorán pezsgő és street food találkoznak

Akik asztalt foglalnak és jegyet vásárolnak a Törley Pezsgőmanufaktúra gasztronómiai kalandjára, azokat nemcsak érdekes fogások és buborékok várják majd, hanem egy vezetett pinceséta is. Ezzel a programponttal kezdődik majd a vacsoraest, amit egy állófogadás követ. 

Forrás: Törley pezsgő / aaa / Facebook.com

A november 13-ra tervezett, limitált férőhelyes (maximum 50 fő) Márton-napi eseményen street food jellegű gourmet fogások kerülnek majd az asztalokra, amik mellé számos izgalmas pezsgő tétel társul - olvasható az esemény Facebook-oldalán. A Márton-napi libatálon találkozhatnak majd füstölt libamáj, kalács, levendula és méz párosítással, rukkolás, gránátalmás libamell salátával és libahúsos bagellel is, amit lilakáposzta és birsalma szósz tesz teljessé. A desszert pedig sütőtökös sajttorta lesz grapefruitos salsa mártással.

A kínált pezsgők között lesz többek között Törley BIO, Törley Nyerspezsgő (special), Törley Excellence Sárga Muskotály, Törley Chardonnay Brut, Törley Alkoholmentes, Hungaria Chardonnay és Hungaria Extra Dry Rosé is. A vacsoraest ára 17 900 forint, mely korlátlan pezsgőfogyasztást tartalmaz az ételek mellett, illetve egy ajándék pezsgőspoharat minden vendégnek. A program kizárólag előzetesen megváltott jeggyel látogatható.

Címlapkép forrása: Pixabay.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek