Ebbe a hotelbe prémium borkereskedők költöznek be két napra

Mióta elkezdődött a járvány, a Hotel Rum olyan családias eseményeket szervez, mint a Salt vacsorák és a Toprum brunchok. Most egy olyan új ötlettel álltak elő, melynek középpontjában a finom borok vannak.

Forrás: Hotel Rum / Facebook.com

A Hotel Rum Borkaland első boros kalandozását november 6-án és 7-én tartják a Rum Házban, vagyis a hotel egyes szobáiban és folyosóin. A cél, hogy a tulajdonosok betekintést nyújtsanak a designhotel életébe, és összekapcsolják a vendégeket az olyan borászokkal, borászatokkal és borkereskedőkkel, akik a Rum Ház életében is fontos szerepet játszanak.

A pénteki és szombati napokon ott lesz a hotelban a Szóló Borászat, a Heimann & Fiai Pincészet, a Páger Pince, Bott Frigyes, a Demijohn, a Borguru – Boriroda és a ZAX-Taittinger (Bor és más). A kétnapos Borkalandot egy harmadik ráadásnap is követi majd, november 8-án, a Taittinger Champagne Brunch 10:30-tól – olvasható az esemény Facebook oldalán.

A Borkalandra a belépőjegy 3900 forint, mely tartalmaz egy Welcome Prosecco-t, illetve Toprum ételcsomaggal 9000 forint. A kaland során a borokat a borászoknál meg is lehet megvásárolni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek