Jövőre halasztják az ország egyik legnépszerűbb borkóstolóját

A Franc&Franc rendezvény szervezői úgy döntöttek, hogy a jelenlegi vírushelyzetben, a vendégek biztonságát szem előtt tartva, elhalasztják a novemberre tervezett kétnapos kóstolót.

Forrás: Gadgetfoto.Hu

A cabernet franc fajta köré szerveződő programsorozat az elmúlt öt évben számos nemzetközi és hazai szakértőt, újságírót, borászt és borkedvelőt vonzott Villányba a Franc&Franc köré szerveződő szakmai és közönségprogramokra. A sajtóközlemény szerint az idei év kimarad a sorból, és a következő rendezvényt 2021. november 19-20-i időpontban tartják meg.

A jegyvásárlással kapcsolatban jelezték, hogy a Jegymesteren keresztül vásárolt belépők automatikusan érvényesek lesznek a 2021-es Franc&Franc-ra, aki viszont vissza szeretné váltani a jegyét, az jelezze az igényét 2020. december 31-ig az értékesítő felé.

Az elhalasztás kapcsán némi kárpótlás, hogy a 2021-es év így már két cabernet franc-os rendezvényt is tartogat majd. A szokásos novemberi esemény mellett egy új kezdeményezés is elindul, ez pedig a 2021. június elejére tervezett első, nemzetközi cabernet franc verseny, a Franc du Monde lesz - olvasható a közleményben és a borvidék Facebook oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek