Sült, füstölt, paprikás kolbász illata lengi be vasárnap a GasztroPlacc területét

   A Pancs – gasztroplaccra minden hónapban egy új vendég házigazda érkezik, aki közösségi főzést vállal a budapesti Élesztőház udvarán szerveződött vasárnapi piacon. A lényeg, hogy az alapanyagokat a helyi termelőktől szerezzék be a főzéshez, és a jelenlévők együtt élvezzék ki a vasárnapi ebéd hangulatát.

  Forrás: Pancs - gasztroplacc / Facebook.com

  Az október 25-i Forradalmi kolbászolásra Nagy Sándor, a Hódítás a konyhában ötletgazdája érkezik a placcra egy forradalmi menüvel. A tányéron találunk majd sült, füstölt, paprikás kolbászt vagy az angliai cumberland változatot, illetve krumplipürét, fűszeres almaszószt, sült savanyú káposztát és friss kenyeret – olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Klasszikus piaci termékeket találunk majd többek között a KissHúsműhelynél, a GombSajtnál, a Panificio il Basilico standjánál és a Sárika Családi Pékségénél is. Vegán termékeket pedig kínál majd a Bodor birtok, Etyek, az ErJó, a Cilikert, a VegAlice, a Szerilé és a GRajnai Wreath.

  Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9 és 14 óra között tart nyitva, és főként szezonális zöldségekkel és gyümölcsökkel várja a piacozás szerelmeseit.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!