Ez a pezsgőmanufaktúra most terülj-terülj villásreggelit kínál kertjében vendégeinek

Az eseményen a Törley legjobb pezsgői és Budapest finom reggelijei pezsdítik majd fel a hangulatot. Az I. Buborék Brunch egy egész napos villásreggeli fesztivál lesz szeptember 20-án, reggel 9-től délután négyig.

Forrás: KicsiZso Reggeliző Kávézó / Facebook.com

A finomságok mellett a helyszín is érdekes választás. A reggeli fesztivált ugyanis a Törley Pezsgőmanufaktúra kertjében, igazi piknik hangulatban rendezik majd megy, így a szervezők arra biztatják a látogatókat, hogy érkezzenek pokróccal. Ha az időjárás esősre fordulna, akkor sem lesz probléma, mert az épület árkádjai menedéket nyújtanak mindenkinek, még a távolságtartás betartásával együtt is.

A szevezők szerint specialty kávé nélkül nincs igazi brunch, ezért Nagy Krisztián 'Bruce', magyar barista bajnok készíti majd el a OnePacket Coffee Brazil/India keverék kávéit, amelyek tökéletesen harmonizálnak a pezsgős reggelikkel – olvasható az esemény Facebook-oldalán, ahol a jelentkezési információk is megtalálhatók.

A rendezvényre, ahol a KicsiZso Reggeliző Kávézó, az Activé FiberShake, a Cinnamon, az Isetta Coffee Bar, a Kuglóf és a Mokka Cukka készítik a reggeliket, 1000 forint a belépő fejenként. A jegyár tartalmaz 1 db pezsgőspoharat, 1 dl welcome pezsgőt és az ingyenes belépést a Törley Látógatóközpontba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek