Fúziós nyárzáró piknikre invitál mindenkit a Madách úti Központ

Mielőtt beindulna az őszi szezon a Madách Imre úton a Központ bárban, a szervezők kiköltöztetik egy napra a szórakozóhelyet a szabad ég alá. A helyszín a Kis-Duna parján található Piknik Platz és Park Budapest lesz, az esemény pedig szeptember 5-én, délután 14-kor kezdődik és másnap hajnali 4-ig tart majd. 

Yakitori - az egyik legkedveltebb japán street food és izakaya fogás; mindig kerül mellé egy pohár hideg sörForrás: Facebook.com / Enso Budapest/

Gasztronómia terén Japánba utaztatják majd az érkezőket és falatozókat. Az ételeket pedig a Konyhakör nemsokrá nyitó, első éttermének, az Ensō-nak a csapata szolgáltatja. Az étterem a tematikus vacsoráiról ismert Konyhakör hatéves történetének a lekerekítése lesz, és ahogy a Facebook oldalukon írták, a #HungAsian téma köré gyülekeznek majd a fogások.

Ennek megfelelően a Nyárzáró Piknikre is egy risz alapú, zöldséges és bonito (szárított hal) pelyhes Donburi bowl-lal és Yakitori nyárssal készülnek, amit a Központ rezidensei kerekítenek majd le a hajnalig tartó zenével.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek